• (+359) 87 699 65 85
  • info@iskamrabota.com

ПОМОЩ

Тук ще намерите отговори на Често Задавани Въпроси относно ползването на Платформата като Потребители

Показва 1 - 5 от общо 15

Сайтът IskamRabota.com е Платформа, чиято цел е да срещне предлагащите работа Работодатели/Трудови борси/агенции с търсещите работа потребители. Офертите за работа, само се публикуват в Платформата, като ние, не сме страна по тях, ако изрично не е посочено това в конкретната Оферта. Отговорността е на Работодателите/Трудовите борси/агенции, които са ги публикували.

Платформата е със свободен достъп, като за ползването на повечето функционалности е нужно да се направи Регистрация. След това, може да се кандидатства по публикувана Оферта/Обява

Регистрацията в Платформата/сайта е Безплатна. Може да си направите "Бърза регистрация" от Начална страница само с въвеждане на и-мейл(email) за Потребителско име и Парола или от Главното меню, горе изберете Потребители/Регистрация или Регистрация/Регистрация на Потребител, като попълните съответните полета. Email-ът Ви трябва да е валиден, тъй като на него ще получите линк(връзка) за Активация, от който да го направите, за да ползвате пълноценно Платформата.

Принципно няма, никаква. С 'Бърза Регистрация' може да се регистрирате, само с Потребителско име и Парола, бързо :) Докато при другата Регистрация, може да добавите и допълнителна информация за себе си. Същата информация може да добавите и редактирате и след Регистрация от Секция 'Моят личен кабинет'.

Няма проблем. Ако сте забравили Паролата си за влизане в Платформата, можете да създадете нова, като използвате Забравена парола и въведете email-а, с който сте се регистрирали. На него ще получите линк и указания, откъдето да я промените. Още 1 причина, да искаме валиден email акаунт.