Използваме „бисквитки“(cookies) - собствени и на 3-ти страни(като Google), за предоставяне на услугите и осигуряване на по-добро изживяване
в Платформата, както и за анализ на трафика. Използвайки сайта, Вие се съгласявате с това. Приеми и затвори Повече информация


Често Задавани Въпроси - Работодатели
Показва 1 - 5 от общо 28


Какво представлява сайтът IskamRabota.com?

Сайтът IskamRabota.com е Платформа, чиято основна цел е да срещне предлагащите работа Работодатели с търсещите работа потребители.

Как се ползва Платформата?

Платформата е със свободен достъп, както за Потребителите, търсещи работа, така и за предлагащите свободни позиции Работодатели/Агенции за работа. За ползване на пълната й функционалност е нужно да се направи безплатна Регистрация.

Как се прави Регистрация в Платформата?

Регистрацията в Платформата/Сайта е Безплатна. Може да си направите Регистрация от Главното меню, горе като изберете Работодатели/Регистрация или Регистрация/Регистрация на Работодател, като попълните съответните полета. Всички полета са задължителни! Email-ът Ви трябва да е валиден, тъй като на него ще получите линк(връзка) за Активация, от който да го направите, за да ползвате пълноценно Платформата.

Кой може да се регистрира като Работодател/Агенция за работа?

Регистрация в Платформата като предлагащи работа и търсещи служители, могат да се регистрират всички Юридически лица, регистрирани според Търговския закон (или друг закон) на Р. България (т.е. такива, които имат ЕИК/Булстат и/или ДДС номер) и които приемат Общите условия за Регистрация в Платформата.

Защо трябва да се регистрирам в Платформата?

Предимствата, които ще получите след Регистрация в Платформата, може да видите в страницата Работодатели. А и за да публикувате своята Оферта за свободна позиция, трябва задължително да се регистрирате. Не се притеснявайте! Просто го направете. Безплатно е.

BGtop Гласувай за мен в BGTop100.com BGtop100 Гласувайте за моя сайт в БГ чарт Top.Goarle.eu Проект EU